3 כוסות קווקר
2 כוסות קמח
4 ביצים
1 1/2 כוסות סוכר
1 כוס שמן
1/2 1 אבקת אפיה
1/2 1 תפוז (קליפת תפוז וחצי)
מערבבים את הכל
את התפוז חותכים ל - 4 חתיכות שוות ומרתיחים פעמיים במים על מנת להוציא את המרות. (מחליפים את המים) אחרי שרתח סוחטים אותו ביד ומגרדים בפומפייה גדולה.
שמים בתבנית משומנת וליישר תוך כדי הרטבת היד עם שמן ולמעוך וליישר
בתנור 175 מעלות חצי שעה שלא יהיה מאוד אדום
כשזה מוכן להמתין יום ולמחרת היום לחתוך את הטישפישטי מעוינים שורות שורות.
הסירופ4 כוסות סוכר בסיר קטן
מכסים עם מים את הסוכר
מערבבים עד להתמוססות הסוכר
הסירופ צריך להיות סמיך אבל לא מבושל לגמרי
שמים טייפה על כף אם הטיפה לא מתפשטת להוסיף מיץ לימון - (חצי לימון גדול)
אז מוציאים מהאש את הסירופ
שמים את התבנית ואת הסירופ אחד ליד השני ושופכים עם כף מרק שורות שורות את הסירופ.איפה שרואים שלא ניכנס סירופ להוסיף את מה שנשאר
יותר טעים לאכול רק למחרת היום. בדוק
אני הולכת לנסות -
השבמחקnice
השבמחק